Discografie

Feest DJ Mario begon ruim 30 jaar geleden als DJ in gerenommeerde feestcafĂ©’s in Brabant en Spanje, en is inmiddels een begrip binnen de entertainmentbranche.

Na een sabbatical periode pakte hij in 2019 zijn passie weer op met een succesvolle comeback. Op Gran Canaria is hij nu dé feest-DJ van het eiland, wat perfect weerspiegeld wordt in zijn artiestennaam Feest DJ Mario.

Een langgekoesterde wens van DJ Mario was het opnemen van een eigen single. Bij het opruimen van zijn oude platenkoffer ontstond het idee voor ‘Ursula 2.0’. Samen met producent Frank Verkooyen werd het nummer snel opgenomen en uitgebracht. Op 22 november 2023 werd de single officieel gelanceerd. ‘Ursula 2.0’ is een vernieuwde versie van de hit ‘Ursula’ uit 1982, met een aanstekelijke melodie en een euforische sfeer. Het motto “lallen is knallen” past perfect bij dit nummer.

Na het succes van zijn debuutsingle vond Feest DJ Mario het tijd voor een opvolger. Samen met producer Frank Verkooyen van The Boom Music Studio koos hij voor de evergreen ‘Una Paloma Blanca’ van de George Baker Selection uit 1975. De Nederlandstalige versie kreeg de subtitel “Jij voelde je vrij” en bevatte trompetten, accordeonklanken en meezingende vrienden. De videoclip werd opgenomen op het zonnige Gran Canaria. ‘Una Paloma Blanca’ is zomers, bruisend, herkenbaar en vrolijk.

De single ‘Una Paloma Blanca’ is vanaf 26 juni 2024 te streamen via bekende portals. De videoclip is te zien op YouTube en de sociale media van Feest DJ Mario en TeamHolland Music.

Feest DJ Mario is ook te boeken als DJ, met vertolkingen van zijn feestnummers ‘Ursula 2.0’ en ‘Una Paloma Blanca’.