De Sound van
Feest DJ Mario

Waar beats en melodie├źn samenkomen om je zintuigen te prikkelen. DJ Mario, bekend om zijn unieke stijl en energieke optredens, heeft al talloze dansvloeren veroverd met zijn hits en remixes. Hier vind je alles over zijn nieuwste releases, aankomende evenementen, en exclusieve tracks. Laat je meevoeren door de ritmes en ontdek waarom DJ Mario niet zomaar een DJ is, maar een fenomeen dat elk feest tot een onvergetelijke ervaring maakt. Duik in de wereld van DJ Mario en voel de magie van zijn muziek!

Feest DJ Mario en Friends – Una Paloma Blanca (Jij Voelde Je Vrij)

Beleef de ultieme zomerhit met Feest DJ Mario en Friends – “Una Paloma Blanca (Jij Voelde Je Vrij)”! Deze bruisende en vrolijke track combineert de herkenbare melodie van de klassieker met een frisse, Nederlandstalige twist. Laat je meevoeren door de energieke beats en het aanstekelijke refrein, en voel je vrij als een witte duif!

Feest DJ Mario – Ursula 2.0

Maak kennis met de knaller van het jaar: Feest DJ Mario – “Ursula 2.0”! Deze onweerstaanbare track zet iedere dansvloer in vuur en vlam met zijn unieke mix van energieke beats en catchy melodie├źn. Mis het niet en laat je meeslepen door de fenomenale sound van DJ Mario!